0416 2148488 | [email protected]

AK PARTİ ADAYLARI GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİLER

‘SEÇİMİN HUZUR İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ’

‘SEÇİMİN HUZUR İÇERİSİNDE GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ’

AK Parti grup başkan vekili Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın başkanlığındaki AK Parti heyeti GAP Gazeteciler Birliği Cemiyetini ziyaret etti.

Ak Parti Adıyaman Milletvekili adayları Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, e İclal Yalçın Tutuş, Ak Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen ve beraberindeki heyet GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti Genel başkanı Zeynel Abidin Kaymaz’a seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

AK parti grup başkan vekili Ahmet Aydın AK Parti iktidarı döneminde Adıyaman’a ve ülkenin dört bir yanına önemli hizmetler yatırımlar yaptıklarına dikkat çekerek şunları söyledi ‘.. 12 yılda bir yandan demokrasimizi geliştirmek, demokrasi üzerindeki vesayeti kaldırmak, rejimi sivil yönetim açısından işler hale getirmek için çok çaba sarf ettik, çok yol aldık aldık, diğer yandan ülkenin gelişmesi büyümesi için çaba harcadık, Türkiye 12 yılda her alanda büyüdü gelişti. Şimdi önemli bir seçim arifesindeyiz Adıyaman AK parti kurulduğu günden beri partimize önemli destek veren bir kent. Bu dönemde bu desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum.’ dedi.

AK Parti Adıyaman ikinci sıra adayı olan Adnan Boynukara’da kendileri için aday olup olmamanın çok önemli olmadığına vurgu yaparak, önemli olan Türkiye’nin gelişmesi büyümesi bu uğurda çaba sarf etmek önemli, bende Türkiye’nin büyümesine inanan biriyim ve AK partide bunun için varım dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kaymaz’da ‘..seçimin huzur içerisinde geçmesini temenni ediyoruz, Adıyaman’ın suya aşa ekmeğe hizmete ihtiyacı var, fakat en önemli nimet HUZUR. Bu huzurun korunması için siyasilere önemli görevler düşüyor, bu barış huzur ortamının ülke geneline yaygınlaşmasında Adıyaman’ın huzurunun örnek gösterilmesi ve korunması gerekmektedir, bu açıdan yapılacak her çalışmaya büzlerde katkı sunacağız çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.