12’inci Gap Oscarları Töreni Adıyaman'da Yapılacak

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, bu yıl 12’incisi gerçekleştirilecek olan GAP Oscarlarının Adıyaman’da yapılacağını söyledi.

Genel Başkan Zeynel Abidin Kıymaz, beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Taş ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dağ’ı ziyaret etti.

11 Nisan 2015 Cumartesi günü Adıyaman’da gerçekleştirilecek olan GAP Oscarları ile ilgile ilgili olarak görüş alış verilinde bulunmak üzere Kilis’e geldiğini ifade eden GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, “3 yıldır uluslararası boyut kazanan GAP Oscarları törenlerine yurt içerisinden ve yurt dışından yoğun katılım olacak. Suriye’den, Irak’tan, Azerbaycan’dan, Polanya’dan, Türki Cumhuriyetleri başta olmak üzere bir çok ülkeden siyasetçi, bürokrat, sanatçı ve devlet adamı katılacak. Önümüzdeki hafta içerisinde ‘ödül komisyonu’ toplanarak ödül alacakların bir bölümünü açıklayacak” dedi.