0416 2148488 | [email protected]

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu KURULTAY SEÇİMDEN SONRA

AK Parti teşkilat başkan yardımcısı Adıyaman AK Parti eski milletvekili Mahmut Göksu GAP Gazeteciler Birliğini ziyaret etti.

 

 

AK Parti teşkilat başkan yardımcısı Adıyaman AK Parti eski milletvekili Mahmut Göksu GAP Gazeteciler Birliğini ziyaret etti.

Ziyarette parti faaliyetleri hakkında bilgiler veren Göksu Şubat ayına kadar il ve ilçelerin kongrelerinin tamamlanacağını ve AK Parti kurultayının 2015 seçimlerinden sonra yapılacağını söyledi. Göksu ziyarette şu açıklamayı yaptı ‘.. 2014 yılı Adıyaman için siyasi olarak hareketli bir yıl oldu 30 Mart seçimleri yerel seçimler sonra arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimleri Cumhuriyet tarihinde bir ilk oldu tabii ki

LİDERİMİZ ERDOĞAN DİK DURDU

Cumhurbaşkanlığı seçimi AK parti'nin Türkiye'nin bu zor zamanında verdiği mücadeleden ötürü ve AK Parti başta sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yapmaya çalıştığı yeni Türkiye projesinde verdiği hizmetleri ve kendisine yardımcı olan ekibini yıkmak isteyen insanlara karşı verdiği mücadele ve gösterdiği dik duruşundan ötürü tebrik ediyorum her geçen gün kalkınan büyüyen gelişen dünyada söz sahibi olmak için mücadele eden Türkiye'yi kurmak için mücadele edilirken buna engel olmak isteyen süper güçlerin maşa olarak kullandığı gruplar tarafından Provoke edilse de halkımız 30 Mart seçimlerinde onlara verilebilecek en güzel cevabı verir AK partinin mücadelesinde ne kadar haklı olduğunu ve onların yanında olduklarını gösterdikleri için halkımıza da teşekkür ediyorum. AK Parti kurucu genel başkanı verdiği vizyonda 2023 yılında Türkiye dünyanın ilk 10 süper güç ülkesinden biri olacaktır sözüyle başlattığı mücadele adına paralel mi dersiniz örgüt mü dersiniz her ne olarak adlandırdığımızın pek bir önemi yok buna engel olmaya çalışanlara karşı gösterilen dik duruş w mücadele için ortaya konulan fedakârlıklar kurucu genel başkanımızın ne kadar haklı olduğunu ve bu mücadelenin ne kadar doğru bir mücadele olduğunu göstergesidir.

 Süper güçlerin istediği Türkiye büyümesi Türkiye gelişmesi Türkiye söz sahibi olmasın diye kurdukları bütün planları uygulayamamaları halkımızın genel başkanımıza olan güvenin den ve sadakatindendir.’ dedi.

GÖREVDEN KAÇMAM

daha sonra 2014 seçimleri ilgili adayı olup olmayacağı sorusana yönelik Mahmut Göksu şunları söyledi ‘.. zaten siyasetin içindeyiz teşkilatımızdan şahsıma böyle bir teklif ya da böyle bir durum söz konusu olursa halkımıza hizmet etmekten çekinmeyiz hizmet etmek için sadece milletvekili ya da belediye başkanı olmamızın gerektiğini düşünmüyorum çünkü hizmet her yerde hizmettir biz bu şekilde de hizmetimizi devam ettiriyoruz tabii ki halkımız layık görürse bu konuda da çalışmalarımız tabi olarak olacaktır.