Başsavcısı Özel’e GAP Gazeteciler Birliğinden Hayırlı Olsun Ziyareti

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Mardin Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Çelik ve GAP Gazeteciler birliği genel yönetim kurulu üyesi Mustafa Ayhan bir müddet önce yayınlanan kararname ile Mardin Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Özel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel’i Makamında Ziyaret eden heyet adına konuşan GAP Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘.. Mardin gibi tarihi kadim bir kentte Mehmet bey gibi tecrübeli ve halkla ilişkilerde başarılı bir yargı mensubunun atanmasından bizler büyük mutluluk duyduk. Suriye’ye komşu ve hassas bir bölgede vatandaşların hakkının hukukunun korunmasında hassasiyet göstereceğinden emin olduğumuz değerli başsavcımıza ve Mardin ilimize hayırlı uğurlu olsun ‘ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başsavcı Mehmet Özel  hizmeti kanunlar çerçevesinde insan odaklı olarak yürütme ve vatandaşla kaynaşma düzleminde yürütmeye gayret ettiklerini söyledi. Her toplantıda ve her fırsatta mesai arkadaşlarına, vatandaş ile ilişkilerinde empati yapmalarını ve kendilerini vatandaşın yerine koymalarını önerinde bulunduğunu ifade eden Başsavcı Mehmet Özel “Makamların geçici olduğuna, burada olmamızın temelinde vatandaşa eşit şekilde adalet hizmeti vermekle görevli olduğumuzun bilincindeyiz. Bu hizmetimiz verirken hem vatandaşla kaynaşmayı hem de hizmetimizi en iyi şekilde yürütmeye azami gayret gösteriyoruz. Kendi içimizde, meslektaşlarımızla belirli zaman aralıklarında bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşma girişimlerimiz var. Yerel ve yaygın basını önemsiyoruz. ” dedi.

Mardin Gazeteciler cemiyeti başkanı Mehmet Çelik’te GAP Gazeteciler Birliği cemiyetinde bende yer alıyorum,  Mardin ilimizi ziyaret eden genel başkan ve beraberindeki heyetle Mardin ilimizde çeşitli temas ve görüşmelerde bulunduk, bu arada Mardin Cumhuriyet Başsavcımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, uzun yıllardır Mardinde görev yapan bır gazeteci olarak Başsavcımız Mehmet özel’i ilimiz için bir şans olarak goruyorum, Vatandaşlarımızla ilişkileri çok ust duzeyde Mardınlıler başsavcımızı sevdi’ dedi.