0416 2148488 | [email protected]

Pinaldi Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Taş

’25 Ülkeye İhracat Yapıyoruz’

’25 Ülkeye İhracat Yapıyoruz’

Pinaldi tekstil yönetim kurulu başkanı Şükrü Taş Gap Gazeteciler birliği genel merkezini ziyaret ederek genel başkan Zeynel Abidin Kıymaz’ın şahsında 10 Ocak gazeteciler gününü nedeniyle basın emekçilerinin bayramını kutladı. Bartın’ın en büyük tekstil yatırımcısı olan tekstilci işadamı Şükrü Taş bu ziyareti çok arzu ettiğini belirterek şunları söyledi ‘.. Zeynel başkan Bartın’da bizleri ziyaret etti. Kendilerini basından tv den izliyoruz,  takip ediyoruz, memleketimiz için gayret eden birisi bizde bir nevi hem iadeyi ziyaret aynı zaman da 10 Ocak gazeteciler gününü kutlamış olduk.

  Adıyaman organize sanayisini birlikte gezdik bazı firmaları gezdik inceledik Bartın’da 2005 yılından beri üretim yapıyoruz.  25 ülkeye değişik marka gömlekleri ihraç ediyoruz, günde 16 bin üretimimiz var, ülkemize döviz kazandırıyoruz, istihdam sağlıyoruz, bizlere 11 kardeşiz 9 kardeş olarak Bartın’da aile şirketi olarak çalışıyoruz, ata toprağı olan Adıyaman’a Sincik ilçesine Söğütlübahçe köyümüze gelip gidiyoruz. ‘dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler Birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘.. marka üretip bunu da AB Ülkelerine ve dünyanın değişik 25 ülkesine ihraç etme başarısı gösteren hemşerilerimizle gurur duyuyorum. Onları burada görmekten çok memnun oldum teşekkür ederim’ dedi.