KIYMAZ’DAN ANLAMLI KUTLAMA

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Adıyaman’da Kâhta caddesinde seyyar satıcılık yapan Besime Öksüz’ün 8 Mart dünya kadınlar gününü sürpriz bir şekilde kutlayarak ürünlerini satın alıp eve gönderdi.

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘bu gün dünya kadınlar günüydü besime hanımın eski Kâhta caddesinde bir köşede yeşillik ot çeşitleri satmaya çalıştığına şahit oldum. Yakında bir çiçekçiden bir çiçek alarak gelip Kadınlar gününü kutladım, satmaya çalıştığı ürünleri satın alıp eve gidip böyle anlamlı bir günde istirahat etmesini istedim. Bu gün birçok otel ve lüks mekânlarda çılgınca partiler düzenlenmekte, bu günü birde çalışmak zorunda olan kadınlar açısından da değerlendirmek lazım’ dedi.

Besime Öksüz ‘ GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel bey bu anlamlı günü hatırlattı. Çok duygulandım ilk defa benim kadınlar günüm hatırlanıp kutlandı çok duygulandım’ dedi.