0416 2148488 | [email protected]

İGC GAP GAZETECİLER BİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti yönetim kurulu, GAP Gazeteciler Cemiyeti Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'ı ziyaret etti.

 

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti yönetim kurulu, GAP Gazeteciler Cemiyeti Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz'ı ziyaret etti.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek ziyarette, GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akbilek, Adıyaman’da tüm basın mensupları bizim için değerlidir. Hayatımız artık teknoloji çağı olduğundan dolayı, Adıyaman’da eksikliği hissedilen İnternet Gazeteciliği mesleğini icra eden arkadaşlarımızı bir arada topladık. Hedefimiz değerli gazeteci büyüklerimizle' kardeşlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman için hareket etmektir. Bundan dolayı da rakip olarak kimseyi görmediğimiz için Basın dernek başkanları büyüklerimizi ziyaret edip, onların önerilerini dinleyip, yol haritamızı çizip önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız dedi.

DAHA FAZLA DAYANIŞMAYA İHTİYAÇ VAR

Başkan Kıymaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bizleri ziyaret eden Başkan Mehmet Cihan Akbilek ve yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. gelişen teknolojide internet haberciliği önem kazınıyor. Ben genç arkadaşlarımızın çalışmalarını ve organizasyonlarını önemsiyorum, faaliyetlerinizi destekleriz, projelerinizde sizlere imkânlarımız ölçüsünde destek oluruz, hepimiz kamu yararına faaliyette bulunuyoruz, basın mensuplarının kendi sorunlarının çözümü içinde dayanışmaya her zamankinden fazla ihtiyaç var.

Basın sektörün sorunları gün geçtikçe artıyor, sıkıntıların arada geçen sürede azalması gerekirken daha çok artmaya başladı. Pandemi ve en son Cumhurbaşkanlığının yayınladığı genelge ile birlikte Belediyelerin gazetelere, sitelere reklam verebilmeleri engelleyen tasarruf genelgesi de sektörümüzün tabiri caizse ipini çekti. Ben ziyaretleri için Başkan Akbilek ve yönetimine teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

Haber:R.Kıymaz