Yetim-der Adıyaman Temsilcisi Mehmet Tırpan ‘ 2020’de 120 Aileye Yardım Ettik’

Merkezi Almanya-da Olan Yetim-der yardımlaşma derneği Adıyaman temsilcisi Mehmet Tırpan 2020 yılında Adıyaman’da Dul, Yetim ve Öksüz ailelerden oluşan 120 aileye yardım ulaştırdık dedi.

Yetim-der Adıyaman Temsilcisi Mehmet Tırpan

‘ 2020’de 120 Aileye Yardım Ettik’

GAP gazeteciler birliği cemiyetini ziyaret eden Yetim-der temsilcisi Mehmet Tırpan ve yardımcısı Kerim Akın Adıyaman’da yapmış oldukları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette Tırpan şunları söyledi ‘..devlet her şeye herkese ulaşamayabilir, burada STK’lara iş düşüyor.

Hepimiz yaşadığımız kentin sosyal yaralarını sarmakla mükellefiz. Bu açıdan karınca kadarınca bizlerde hizmet etmeye çalışıyoruz.

12 bot ve kaban yardımımız oldu. Soba temin ettik, odun kömür ihtiyacı olanların ihtiyacını karşıladık. Bazı evlerde hiç bir şey yoktu onlara ev malzemeleri temin ettik.

120 adette kumanya dağıttık.

Buradan imkânı olan vatandaşlarımızda ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyorlarsa bizlerle irtibata geçsinler.’ Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘..sosyal faaliyetleriyle dikkat çeken derneğinizin bölgemizdeki faaliyetleri bizleri ziyadesiyle memnun etti, bizlerde cemiyet olarak sizlere destek olacağız’ dedi.