0416 2148488 | [email protected]

TÜFAD “EVDE KALIN HAREKETSİZ KALMAYIN ”

Türkiye futbol antrenörleri derneği yönetimi “EVDE KALIN HAREKETSİZ KALMAYIN ” sloganıyla bir çalışma başlatarak gazetecilere egzersiz seti hediye etti.

 

 

TÜFAD yöneticileri basın kuruluşu temsilcilerini ziyaret ederek koronavirus surecinde en az sağlık çalışanları kadar sahada aktif olmalarından dolayı teşekkür ederken evde spor yapabilmeleri içinde malzeme hediye ettiler.

Bu çerçevede GAP gazeteciler birliğini ziyaret eden heyeti kabul eden GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘ Adıyaman’da ilgili spor kuruluşlarının örgütlenmesine dikkat çekerek şunları söyledi ‘.. bizim gençlik dönemimizde bütün gençler bir fiil sportif aktıvıtelerle doğrudan ilgiliydi, bir yandan spor yapacağız diğer yandan sporcuların ve sporun sorunlarını sahiplenici sivil örgütlenmelere önem vereceğiz’ dedi.

TUFAD yöneticilerinden Mehmet Güneş’te şunları söyledi     ‘ Ülkemizde ve dünyada devam eden koronavirüs salgını her kesimi etkilediği gibi; sahada müdale eden, koşturan, bizlere gelişmelerden haberler ulaştıran çok önemli ve bir o kadarda kutsal olan bir mesleği icra eden basın mensuplarımızı da fazlaca etkilemiştir.

    

 Yaptığımız çalışmalarda, faaliyetlerde hep yanımızda oldular, bizlere destek oldular, ben teşekkür etmek istiyorum.

    

 Geçtiğimiz günlerde dernek üyerimize bir spor paketi hediye ederek evlerinde spor yapmalarını ve hareketli olmalarını sağlamıştık.

    

       Bununla beraber genelde bir farkındalık ve spor bilinci oluşturalım istedik.

  

        Dernek üyelerimize paketleri ulaştırdık. pakette spor materyalleri ile beraber çalışma çizelgesi de hazırlayarak örnek çalışma egzersizleri sunduk ve üyelerimize “EVDE KALIN HAREKETSİZ KALMAYIN ”dedik.

 

        Spor paketlerimizin ikinci bölümünde ilimizde faaliyet gösteren emek veren değerli basın mensubu temsilcilerine

Vererek onlarında evlerinde spor yapmalarına vesile olacak inşallah.

    Bu vesile ile evde kaldığımız bu sıkıntılı dönemde basın mensubu arkadaşlarımız aileleri ile daha güzel zaman geçirmiş olacaklardır .

    İnşallah en kısa zamanda şu iletten kurtuluruz. Kurtulmak içinde uyarılara ve kurallara riayet ederek,tedbirlerimiz almalıyız ki Herkes normal en kısa zamanda hayatına tekrar dönebilsin.

“EVDE KALIN HAREKETSİZ KALMAYIN”diyorum ve

  İlimizin güzide basın camiasının çok değerli üyelerini sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

“EVDE KALIN HAREKETSİZ KALMAYIN”  dedi.

Haber:R.Kıymaz