GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz, Gazetecilere Maske Hediye Etti

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Kıymaz, Gazetecilere Maske Hediye Etti

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeni ile Adıyaman’da sahada haber çalışması yapan ve gazetecilerin virüse yakalanmaması için sosyal mesafe kapsamında Adıyaman GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, koronavirüs nedeni ile sahada çalışan gazetecilere maske dağıttı.

Kıymaz, yaptığı açıklamada, "Gazeteci arkadaşlarımız olaya gidiyorlar veya habere gidiyorlar, sağlık görevlileri gibi gazeteci arkadaşlarımızda insanlar ile temas halinde gezdiklerinde, ofislerinde, zorunlu olarak dışarı gittiklerinde bu maskelerini takmaları için arkadaşlarımıza maske taktim ettim. Bizlerde Adıyaman Gap Gazeteciler Birliği olarak gazeteci meslektaşlarımızın korunması açısından bir adım atmış olduk. Buradan da tavsiyemiz mümkün oldukça olay ve kalabalıkların biraz dışında kalarak çalışmaları tavsiye ediyoruz. Zorunlu olmadıkça çıkmamalarını ve evlerinde kalmalarını tavsiye ediyoruz. Sağlıklı bir Türkiye’ye ulaşacağız inşallah gazeteci arkadaşlarımızın da dikkatli olmalarını istiyorum. “diye ifade etti.

Konuşmasının ardından gazetecilere maske hediye eden Adıyaman GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a meslektaşları teşekkür etti.

Kaynak:PHA