0416 2148488 | [email protected]

AYDIN’IN TBMM KONUŞMALARI KİTAP HALİNE GETİRİLDİ

AK partinin önemli isimlerinden AK parti genel merkez disiplin kurulu başkanı Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın’ın, TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmalar kitap haline getirildi.

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kaymaz’ı TBMM’de çalışma ofisinde kabul eden Ahmet Aydın TBMM çalışmaları hakkında bilgiler verdikten sonra, TBMM de görev aldığı dönemlerde yaptığı konuşmaların TBMM kayıtlarından yararlanılarak kitap haline getirildiği bilgisini verdi.

 3 cilt halinde hazırlanan Kitap’tan bir set, GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz’a hediye eden Aydın ‘.. TBMM Türkiye cumhuriyetinin kalbi, bu kutsal çatı altında milletimize devletimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık ve çalışıyoruz, birkaç dönemdir önemli olaylara ve önemli kararlara imza attık, istedim ki bu süreçte neler yaptık neler konuştuk gelecekler nesiller bilsin öğrensinler. Aynı zamanda gelecek nesiller içinde bir tarihi belge olarak bu kitap saklanacaktır. Yaptığımız bu hizmetleri 35 yıllık bir gazeteci olarak Zeynel Abidin Kıymaz da bu süreci en iyi takip eden gören biri olarak umuyorum ki bu hediyemi hem okuyacak, hem de tarihi bir vesika olarak saklayacaktır ’dedi.

KIYMAZ: AHMET AYDIN’I İLK GÜNDEM BERİ DESTEKLEDİM

   GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ’da  hediye kitabı aldıktan sonra ‘ AK parti kurulduğu ilk günden beri kurucuları yakın dostlarım arkadaşlarımdı, Adıyaman’da büyük heyecan yaratmıştı AK partinin bu genç kadrosunu her zaman destekledim, Ahmet Aydın bey ’de genç bir avukat olarak partide il yönetim kurulu üyeliği ve il başkanı olarak başladığı siyasi hayatında iktidar partisinin meclis grup başkanvekilliği görevinde bulunmuş o gün bu gündür memleketimize, ülkemize hizmet ediyor.

 TBMM’de yaptığı konuşmaların kitap haline dönüştürülme kararını isabetli buldum, iyi düşünülmüş, Türk siyasi tarihi açısından bir dönem için kaynak olarak kullanılacak bir eser, kitaba editör v.s. emek vermiş, görsel olarak ve cilt kalitesi olarakta çok beğendim ilk fırsatta okumaya çalışacağım, milletvekilimize çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.