0416 2148488 | [email protected]

Diyarbakır Valisi H.Basri Güzeloğlu ‘Yoksulu, fakiri gözeteceğiz’

Diyarbakır Valisi H.Basri Güzeloğlu ‘Yoksulu, fakiri gözeteceğiz’ GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, basın ve medyanın halkın sesi hissiyatının tercümanı olması hesabıyla önemsediklerini, çalışmalarında halkı bilgilendirmenin yanı sıra önceliklerinin de fakir yoksul tabakayı sahiplenici ve gözetici olacağını söyledi.

Diyarbakır Valisi H.Basri Güzeloğlu

‘Yoksulu, fakiri gözeteceğiz’

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve beraberindeki heyeti makamında kabul eden Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, basın ve medyanın halkın sesi hissiyatının tercümanı olması hesabıyla önemsediklerini, çalışmalarında halkı bilgilendirmenin yanı sıra önceliklerinin de fakir yoksul tabakayı sahiplenici ve gözetici olacağını söyledi.

Gazetecilere Diyarbakır hakkında bilgiler verdikten sonra, kayyum olarak Diyarbakır büyükşehir belediye başkanlığı görevini de üslendiğinin altını çizen Güzeloğlu’.. Diyarbakır bölgenin potansiyeli yüksek, gelişme ve kalkınma için her imkâna sahip bir şehir, yıllarca bu kentimiz belediyecilik alanında halkı, kenti gözeten çalışmaların uzağında kalmış. Belediyenin kaynaklarını, imkânlarını Diyarbakır halkının menfaatine hizmetine en iyi şekilde kullanacağız, belediye her alanda vatandaşa hizmet sunma anlamında hızlı ve adil bir şekilde ulaşacaktır. Planlamalarımızı fakir fukarayı yoksulu gözetici koruyucu bir anlayışla çalışacağız yapacağız, devletin şefkat elini uzatacağız, devlet millet kaynaşmasının örneklerini burada en somut şekilde sunacağız’ dedi.

KIYMAZ: GÜZELOĞLU BAŞARI BİR VALİ VE YÖNETİCİ

Vali Güzeloğlu’nun heyete göstermiş olduğu ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP Gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ‘..Vali Güzeloğlu bölgemizin bir evladı, 20 yıllık mülkiyedeki yöneticiliğini yakından takip eden bir gazeteci olarak, sayın valimizin Diyarbakır için bir şans olarak görüyorum.

Vali beyin hizmete susamış bu kenti kalkınma yolunda ilerleyişini hızlandıracağına inanıyorum, bölgesel cemiyet olan GAP gazeteciler birliği olarak bölgenin yararına atılacak her adımda çalışmalarına destek olacağız, başarılar diliyorum’ dedi.

Heyet adına GAP gazeteciler birliği genel başkan vekili Hamit Özpolat’ta Malatya kayısı kurusunu hem tanıttı hem de Vali Güzeloğlu’na takdim etti.