0416 2148488 | [email protected]

Sıcaklardan bunalan gazeteciler Başkonuş’a koştu

Sıcaklardan bunalan gazeteciler Başkonuş’a koştu Aşırı sıcakların hüküm sürdüğü güneydoğuda özveriyle çalışan gazetecilere Başkonuş yayla tesislerinde %20 indirim sağlanınca gazeteciler soluğu Başkonuş yaylasında aldılar. 1850 metre rakıma sahıp Başkonuş yaylası serin havası, doğa tabiat ormanın yanı sıra bağrında barındırdığı yaban geyikleriyle de ilgi odağı. Köşe yazıları ve TV programlarında gösterdiği performansla da basın sektörünün Kahramanmaraş’ta gözde isimlerinden başkonuş yayla işletmecisi işadamı Serdar Erdoğan Yılmaz’da bu sezon gazetecilere %20 indirim yaparak basın mensuplarının ilgisini başkonuşa çekti. Yayla ve imkânlarla ılgılı misafir gazetecilere bilgi veren işletmeci Serdar Erdoğan Yılmaz ‘..Kahramanmaraş sanayisinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de iç turizm için cazip bir. Bizlerde ilimizin ve bölgemizin tanıtımı için gayret ediyoruz. Özellikle güneydoğu sıcakları nedeniyle Karadeniz turlarına katılan bölge insanına çağrımız buraları gelin görün çok uzağa gitmeye gerek yok. Burada her imkân var, butik küçük evlerde misafirlerin her ihtiyacına cevap vermenin yanı sıra kalacaklar için uygun cazip kurulu çadırlarımız var, yanı sıra karavan araçlarıyla da vatandaşlar gelip burada kalabiliyorlar ’dedi.

Sıcaklardan bunalan gazeteciler Başkonuş’a koştu

Aşırı sıcakların hüküm sürdüğü güneydoğuda özveriyle çalışan gazetecilere Başkonuş yayla tesislerinde %20 indirim sağlanınca gazeteciler soluğu Başkonuş yaylasında aldılar.

1850 metre rakıma sahıp Başkonuş yaylası serin havası, doğa tabiat ormanın yanı sıra bağrında barındırdığı yaban geyikleriyle de ilgi odağı.

Köşe yazıları ve TV programlarında gösterdiği performansla da basın sektörünün Kahramanmaraş’ta gözde isimlerinden başkonuş yayla işletmecisi işadamı Serdar Erdoğan Yılmaz’da bu sezon gazetecilere %20 indirim yaparak basın mensuplarının ilgisini başkonuşa çekti.

Yayla ve imkânlarla ılgılı misafir gazetecilere bilgi veren işletmeci Serdar Erdoğan Yılmaz ‘..Kahramanmaraş sanayisinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de iç turizm için cazip bir. Bizlerde ilimizin ve bölgemizin tanıtımı için gayret ediyoruz. Özellikle güneydoğu sıcakları nedeniyle Karadeniz turlarına katılan bölge insanına çağrımız buraları gelin görün çok uzağa gitmeye gerek yok. Burada her imkân var, butik küçük evlerde misafirlerin her ihtiyacına cevap vermenin yanı sıra kalacaklar için uygun cazip kurulu çadırlarımız var, yanı sıra karavan araçlarıyla da vatandaşlar gelip burada kalabiliyorlar ’dedi.

Gap Gazeteciler Birliği Genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz

Başkonuş Bölgenin cennet köşelerinden biri

Başkonuş yaylasına gelip incelemelerde bulunan Gap gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ’da şunları söyledi’ yurdumuzun her tarafında ayrı bır guzellık var, Kahramanmaraş Başkonuş yaylasıda bu bölgenin en güzel yerlerinden biri. İşletmecinin basına ve gazetecilere indirim yaparak gösterdiği ilgiden dolayı da teşekkür ediyorum. Gazeteci meslektaşlarıma burayı tavsiye ediyorum’ dedi