0416 2148488 | [email protected]

Zeynel Abidin Kıymaz'Son Kararname İsabetli'

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z.Abidin Kıymaz ‘Son kararname isabetli olmuştur’ GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na Diyarbakır’da göreve başlaması nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu. Kıymaz ziyarette Vali Güzeloğlu’nun GAP Bölgesinin önemli kenti Diyarbakır Büyükşehirde görev almasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi ‘.. Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Şu an görevde bulunan Mardin Valimiz Mustafa Yaman 1993 yılında Burdur topçu tugayında aynı bölükte asker olarak görev yaptık, çeyrek asra varan asker arkadaşlığımız devam etti . GÜZELOĞLU DİSİPLİNLİ BİR YÖNETİCİ Sayın Valimiz Guzeloğlu temsil kabiliyeti yüksek, disiplini bir bürokrat ve işine hakim biridir. Diyarbakır gibi önemli büyükşehirde görev alması Diyarbakır için şanstır. Son yayımlanan kararnamede bölgeye bölgeyi iyi bilen bölge insanları atandı bu isabetli bir kararname oldu, Vali Güzeloğlu basına duyarlı biridir, Diyarbakır’ın sorunlarının çözümünde sivil toplum örgütlerinin, siyasilerin kanaat önderlerinin hazırlayıp sunacakları teklif edecekleri projeleri hayata geçirmede işbirliği önemlidir. Diyarbakır’ı ayağa kaldırmak için Devlet-Vatandaş işbirliğine ihtiyaç vardır. TURİZM İLLER ARASINDA GÜÇLENDİRİLEBİLİR Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Adıyaman arasında dörtlü bir Turizm yol haritası cazip bir şekilde turizm operatörlerine sunulursa GAP bölgesindeki tarihi yerleri gezmek için 80 milyonluk Türkiye iç potansiyeli harekete geçirilebilir. BÖLGEYE EMEK VERMEK GEREKİYOR Diyarbakır örselenmiş, istismar edilmiş, imajı zedelenmiş bu kentin potansiyeli yüksek, samimi bir şekilde bu kentin sorunlarına el atılırsa stk larla ışbırlığıyle Diyarbakır’ı bölgeyi ayağa kaldırmak zor olmaz. Bu işleri başarmak içinde Vali Güzeloğlu bir şanstır, hep beraber el birliğiyle bölgeye emek vermemiz gerekiyor’ dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güzeloğlu GAP Gazeteciler Birliğinin aktıvıtelerını ilgiyle takıp ettiğini söyledi.

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Z.Abidin Kıymaz

‘Son kararname isabetli olmuştur’

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na Diyarbakır’da göreve başlaması nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.

Kıymaz ziyarette Vali Güzeloğlu’nun GAP Bölgesinin önemli kenti Diyarbakır Büyükşehirde görev almasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek şunları söyledi ‘.. Sayın Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu, Şu an görevde bulunan Mardin Valimiz Mustafa Yaman 1993 yılında Burdur topçu tugayında aynı bölükte asker olarak görev yaptık, çeyrek asra varan asker arkadaşlığımız devam etti .

GÜZELOĞLU DİSİPLİNLİ BİR YÖNETİCİ

Sayın Valimiz Guzeloğlu temsil kabiliyeti yüksek, disiplini bir bürokrat ve işine hakim biridir. Diyarbakır gibi önemli büyükşehirde görev alması Diyarbakır için şanstır. Son yayımlanan kararnamede bölgeye bölgeyi iyi bilen bölge insanları atandı bu isabetli bir kararname oldu, Vali Güzeloğlu basına duyarlı biridir, Diyarbakır’ın sorunlarının çözümünde sivil toplum örgütlerinin, siyasilerin kanaat önderlerinin hazırlayıp sunacakları teklif edecekleri projeleri hayata geçirmede işbirliği önemlidir. Diyarbakır’ı ayağa kaldırmak için Devlet-Vatandaş işbirliğine ihtiyaç vardır.

TURİZM İLLER ARASINDA GÜÇLENDİRİLEBİLİR

Diyarbakır, Mardin, Şanlıurfa ve Adıyaman arasında dörtlü bir Turizm yol haritası cazip bir şekilde turizm operatörlerine sunulursa GAP bölgesindeki tarihi yerleri gezmek için 80 milyonluk Türkiye iç potansiyeli harekete geçirilebilir.

BÖLGEYE EMEK VERMEK GEREKİYOR

Diyarbakır örselenmiş, istismar edilmiş, imajı zedelenmiş bu kentin potansiyeli yüksek, samimi bir şekilde bu kentin sorunlarına el atılırsa stk larla ışbırlığıyle Diyarbakır’ı bölgeyi ayağa kaldırmak zor olmaz. Bu işleri başarmak içinde Vali Güzeloğlu bir şanstır, hep beraber el birliğiyle bölgeye emek vermemiz gerekiyor’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güzeloğlu GAP Gazeteciler Birliğinin aktıvıtelerını ilgiyle takıp ettiğini söyledi.