0416 2148488 | [email protected]

GAP GAZETECİLER BİRLİĞİ GAZİANTEP'TEKİ SALDIRIYI KINADI

Genel Merkezi Adıyaman'da bulunan GAP Gazeteciler Birliği cemiyeti Gaziantep’te düzenlenen bombalı saldırı olayını kınadı.

Cemiyet adına bir açıklama yapan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Adıyaman ilene komşu olan ve doğu-guneydoğuda her alanda gelişme hamleleri ile örnek alınan gazi kentimiz  Gaziantep’teki bombalı saldırı olayı millletçe hepimizi derinden üzdü yaraladı, komşu vilayet olan Gaziantep'in acısını yüreklerimizde taşıyoruz , İnsanların en mutlu gününde, kadın erkek, genç yaşlı, çocuk demeden insanların arasında bomba patlatanların insanlıktan çıkmışlardır diyen Kıymaz, terör taşeronlarının el birliği ile vardiyalı olarak çalıştıklarını ifade etti.

Kıymaz, "Güzel ülkemizi içerde ve dışarıdan kaos ve savaşa sürükleme çalışmaları açık seçik görülüyor. Ne zaman ülkemiz biraz rahat nefes alsa, kalkınma gelişme moduna girse  şer güçleri maşa olarak kulllandıkları taşeron örgutleri eliyle bizlere karşı hamle yapıyorlar. Ülkemiz güçlü bir ülke ve Ortadoğuda bölgenin parlayan yıldızı durumundadır. Bunu hazmedemeyen güçler ve taşeronları aralıksız bir şekilde saldırıyorlar.

 15 Temmuz darbe girişimi ile yakalanmış olan siyasi nezaket ve işbirliğinin böylesi olaylarda da devam ettirilmesi hepimizin yararına olacaktır. Olayların üzerine kapatmakla hiçbir yere varamayız. Olaylar karşısında dik durarak bunlarla mücadele etmekten başka çaremiz yoktur. Bunlara verilecek en güzel cevap farklılıklarımızla birlikte bir birimize kenetlenmektir. Bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelere sabır diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Olayı yapan ve yaptıranları şiddetle nefretle kınıyoruz” dedi.